ML63, čistilni servis in globinsko čiščenje sedežnih garnitur.
ML63, čistilni servis in globinsko čiščenje sedežnih garnitur.
ML63 - STROKOVNJAKI ZA ČIŠČENJE

Čistilni servis & globinsko čiščenje

V ponudbi naših storitev boste našli tudi čistilni servis in globinsko čiščenje. Smo tudi prvi v Sloveniji s tehnologijo globinskega sušenja, ponujamo pa tudi najem opreme za čiščenje.

ML63 - ČISTILNI SERVIS

Čistilni servis,
s pozornostjo za detajle ...

Želite imeti brezhibno očiščeno stanovanje, hišo ali pisarno, pa vam čas tega ne dopušča? Želite več prostega časa? Brez skrbi, zato smo tu mi! ML63 – čistilni servis s pozornostjo za detajle. Hitri in učinkoviti že 20+ let.

Za najboljšo ceno čiščenja ste lahko gotovi, da vstopate v čist dom. Zavedamo se, da iščete čistilni servis, ki vam nudi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno storitve. Prilagodimo se vašim potrebam po čiščenju, pa naj so to malenkosti ali velike želje.

Play Video

REDNO & GENERALNO
ČIŠČENJE VAŠEGA DOMA

REDNO ČIŠČENJE
POSLOVNIH PROSTOROV

DEZINFEKCIJE STANOVANJ
& POSLOVNIH PROSTOROV

OSNOVNA PONUDBA:

POSEBNA PONUDBA:

ML63 - GLOBINSKO ČIŠČENJE

Globinsko čiščenje & dezinfekcija,
za vaše zadovoljstvo

Poleg rednega čiščenja se stranke odločajo tudi za dodatne storitve. Nudimo vam globinska čiščenja vaših sedišč ali postelj, čiščenje stekel, za sijoč parket ali topli pod pa vam nudimo kakovostne premaze.

ikona-ml63-2

OLAJŠAMO ALERGIJE

S temeljitim in kakovostnim globinskim čiščenjem izboljšamo kakovost zdravja in olajšamo alergije.

ikona-selitveni-servis-4

ODSTRANIMO PRŠICE

Odstranimo tudi pršice, prah in madeže. Za vaše še večje zadovoljstvo pa poskrbimo tudi za prijeten vonj in svežino.

ikona-cistilni-servis-globinsko-ciscenje-2

TEHNOLOGIJA GLOBINSKEGA SUŠENJA

Čistilni servis ML63 – prvi s tehnologijo globinskega sušenja. Nič več mokre sedežne garniture.  Ne kličite drugih!

KAJ PONUJAMO:

Ali  ste vedeli? V sedežnih garniturah in oblazinjenem pohištvu se skriva največ pršic, bakterij in odmrle kože, kar je posledica dejstva, da ogromno časa preživimo na sedežnih garniturah.

Samo pomislite, da ste v oblačilih čez dan sedeli na različnih lokacijah in javnih mestih, potem pa se zvečer udobno v teh istih oblačilih namestite na sedežno garnituro. Verjamemo, da niste nikoli pomislili kaj ste s tem prinesli v blago, koliko bacilov in bakterij se nabira na sedežni garnituri.

Obenem so sedežne garniture v večini gospodinjstev osrednji prostor za druženje. Na njih redno jeste in pijete ter posledično, hrano in pijačo prenašate na garnituro. Ti bacili in bakterije so nato dolgoročno prisotni v vašem okolju in se vsakič znova prenašajo na vašo kožo in ogrožajo vaše zdravje.  Zato vam svetujemo redno globinsko čiščenje in dezinfekcijo sedežnih garnitur.

GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽNIH GARNITUR & JOGIJEV ZA LASTNIKE APARTMAJEV OBVEZNO!

Glede globinskega čiščenja sedežnih garnitur in jogijev je potrebno poudariti zakonodajo, saj je po novi kategorizaciji obvezno letno globinsko čiščenje sedežnih garnitur in jogijev, kar morajo ponudniki apartmajev dokazovati z računi izvajalcev. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

ML63, čistilni servis in globinsko čiščenje sedežnih garnitur.
ML63, čistilni servis in globinsko čiščenje sedežnih garnitur.
ML63 - GLOBINSKO ČIŠČENJE

Celovita izvedba globinskega čiščenja

Naša največja prednost je, da smo po 15 letih globinskega čiščenja sedežnih garnitur na vašem domu prišli do rezultata, da je najboljše očiščena in narejena dezinfekcija, če vašo sedežno garnituro odpeljemo v našo delavnico, kjer res lahko temeljito odstranimo bakterije in očistimo blago in ta postopek ponovimo vsaj 4-krat.

V dnevni sobi imate po tleh najverjetneje položen laminat ali parket kajne? Storitev globinskega čiščenja pa pomeni vodno čiščenje in ogromno količino vode, ki je potrebna za kvalitetno izvedbo globinskega čiščenja …

Kaj pa zdaj?! Imate dve možnosti:

MOŽNOST A:
DELNO GLOBINSKO ČIŠČENJE

Sedežno garnituro lahko očistimo samo delno, se pravi površinsko. Blago je v tem primeru posesano, v notranjosti blaga pa – pene ostanejo nedotaknjene, ostanki čistil, zajedalci …

Res je cena za to storitev polovična v primerjavi z možnostjo B, vendar poudarjamo, da v delavnici postopek ponovimo vsaj 4-krat, na domu naročnika pa le 2-krat.

In še to: ko mi opravimo globinsko čiščenje pri vas na domu zapustimo sedežno vlažno, mokro. Blago je po opravljeni storitvi mokro, dejanski rezultatu globinskega čiščenja pa so vidni šele, ko se garnitura posuši.

  • ZATO PRIPOROČAMO MOŽNOST B!

MOŽNOST B:
ML63 GLOBINSKO ČIŠČENJE

Sedežno garnituro lahko temeljito očistimo v naši delavnici. Vašo sedežno garnituro odpeljemo v našo delavnico, kjer postopek globinskega čiščenja vsaj 4-krat ponovimo, nato pa vam sedežno garnituro suho, zapakirano dostavimo na vaš dom.

Na takšen način se izognemo tudi kupu slabe volje, ki lahko nastane v primeru, če se, ko se sedežna garnitura posuši, izkaže, da madeži niso odpravljeni in je postopek na vašem domu potrebno ponoviti, vi pa morate seveda biti prisotni.

Razmislite ali je za vas pomembno samo to, da nekdo z globinskim sesalcem preleti sedežno ali to, da jo resnično temeljito globinsko očisti.

Play Video
HITRI KONTAKT

Potrebujete (globinsko) čiščenje ali dezinfekcijo prostorov?

HITRI KONTAKT

Potrebujete (globinsko) čiščenje
ali dezinfekcijo prostorov?

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in z veseljem bomo priskočili na pomoč.
Ali pa nas pokličite: 041 730 029.

ML63, čistilni servis in globinsko čiščenje sedežnih garnitur.
ML63, čistilni servis in globinsko čiščenje sedežnih garnitur.
ikona-ml63-2

Že VEČ KOT 20 LET predani
kvaliteti & tradiciji.

ikona-selitveni-servis-4

ŠIROKA PONUDBA REŠITEV
za vse, kar potrebujete.

ikona-renoviranje-adaptacija-apartmajev-4

Marljivo poslujemo po
CELOTNI SLOVENIJI.

ikona-selitveni-servis-2

HITRA ODZIVNOST
za vaše 100% zadovoljstvo.

NOVIČKE

Aktualno & zanimivo

Naročite se na aktualne akcije in novosti iz naše široke ponudbe kakovostnih storitev. Ostanite v stiku!