ML63 - SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji poslovanja

SPREJEM POGOJEV

Z označitvijo okenca »Strinjam se s splošnimi pogoji«, izpolnitvijo podatkov in klikom na gumb »Oddaj povpraševanje« se v polnosti strinjam, da lahko organizator dogodka, podjetje ML63 CO d.o.o., Štihova ulica 13, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju upravljavec osebnih podatkov/izvajalec) sledeče osebne podatke: moje ime in priimek, naslov elektronske pošte ter telefonsko oz. mobilno številko obdeluje za namene neposrednega trženja, statistično obdelavo, izdelavo raziskav, pošiljanje ponudb, promocijskih gradiv, voščilnic, revij, raznih nagradnih akcij ter vabil na dogodke, komuniciranja, vsakodnevnega izvajanja marketinških raziskav, prilagajanja ponudbe, segmentiranja in izvajanja drugih vrst tržnih in poslovnih analiz ter druge namene. Osebe, navedene na prijavnici, imajo pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov ter pravico, da Organizatorja kontaktirajo na naslovih, ki so navedeni na prijavnici in v teh Splošnih pogojih, če si želijo ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke v podatkovni bazi ponudnika. Ponudnik je dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov z namenom analiziranja naročnikov, marketinških raziskav ter za predstavitev izdelkov in storitev podjetja ML63 CO d.o.o. (odjava od obvestil), ter o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestiti osebo, ki je to zahtevala. Stroške vseh dejanj v zvezi s tem krije ponudnik.

Hkrati potrjujem in izjavljam, da sem ustrezno seznanjen z mojo pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo name v skladu z določbami 29., 30., 31., 32. in 33. Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) – Uradni list RS, št. 94/ 2007. Izjavljam tudi, da me je upravljavec osebnih podatkov seznanil z dejstvom, da je posredovanje podatkov prost Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Uporabniki, ki se želijo odjaviti od prejemanja e-novic, se lahko odjavijo na povezavi v e-novici prostovoljno.

PRITOŽBE & SPORI

Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Ponudnik si bo prizadeval, da bo v čim krajšem možnem času obravnaval pritožbo in o tem obvestil kupca.

Prav tako si bo prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

ML63 - SPLOŠNI POGOJI

Pravna obvestila

VARNOST IN VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za vodenje računov, ponudb in ostalo potrebno dokumentacijo.

Ponudnik zagotavlja visoko raven varovanja osebnih podatkov in se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, navedene v prijavnici ali prejete preko obrazcev na tej in drugih spletnih straneh, skrbno hranil in uporabljal samo z namenom analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev Rdeča Oranža d. o. o., ter jih brez privolitve posameznih oseb, na katere se podatki nanašajo, ne bo posredoval tretjim osebam.

POMEMBNO OBVESTILO

Poslujemo na področju celotne Slovenije. Primarno smo osredotočeni na storitve v Ljubljani in okolici, področje Lesc, Bleda, Kranjske Gore, Jesenic, Tržiča, Škofje Loke, Kranja in Kopra z okolico. Pred izvedbo naših storitev se z vami običajno najprej osebno pogovorimo.

ikona-ml63-2

Že VEČ KOT 20 LET predani
kvaliteti & tradiciji.

ikona-selitveni-servis-4

ŠIROKA PONUDBA REŠITEV
za vse, kar potrebujete.

ikona-renoviranje-adaptacija-apartmajev-4

Marljivo poslujemo po
CELOTNI SLOVENIJI.

ikona-selitveni-servis-2

HITRA ODZIVNOST
za vaše 100% zadovoljstvo.

NOVIČKE

Aktualno & zanimivo

Naročite se na aktualne akcije in novosti iz naše široke ponudbe kakovostnih storitev. Ostanite v stiku!