posteljne stenice
ML63 - STROKOVNJAKI ZA ČIŠČENJE

Posteljne stenice - dezinfekcija in odstranjevanje

Zanesljivo odstranjevanje nadležnih posteljnih stenic. Nudimo vam tehnologijo, ki bo poskrbela, da bodo zajedavske stenice preteklost. Uporabljamo inovativno mešanico, ki globinsko očisti in odstrani mikroorganizme, bakterije, pršice, viruse … Tudi posteljne stenice!

ML63 - GLOBINSKO ČIŠČENJE

Dezinfekcija in odstranjevanje stenic

Nudimo vam učinkovito odstranjevanje zajedavskih stenic z vseh površin, tudi vzmetnic in oblazinjenega pohištva. Ne dovolite, da bi vam posteljne stenice krojile življenje – zaupajte nam!

ikona-ml63-2

OLAJŠAMO VAŠE BIVANJE

S temeljitim in kakovostnim globinskim čiščenjem izboljšamo kakovost zdravja in olajšamo alergije.

ikona-selitveni-servis-4

ODSTRANIMO STENICE

Odstranimo tudi nadležne zajedavske stenice. Za vaše še večje zadovoljstvo pa poskrbimo tudi za prijeten vonj in svežino.

ikona-cistilni-servis-globinsko-ciscenje

UČINKUJE TUDI PROTI VIRUSOM, TUDI COVID-19

Čistilni servis ML63 – prvi v Sloveniji s tehnologijo dezinfekcije prostorov z inovativno mešanico.

KAJ PONUJAMO:

Ali  ste vedeli? Zajedavske stenice se lahko skrivajo praktično povsod. Najdemo jih v vzmetnicah, njihovih šivih in razpokah, dobro se počutijo v oblazinjenem pohištvu in posteljnem dnu …

Še posebej rade se naselijo v prostorih, kot so hotelske sobe, apartmaji ter povsod tam, kjer se ljudje hitro izmenjujejo, torej zlasti v turističnih nastanitvah. Posteljne stenice se z enega na drugi kraj prenašajo zlasti s potovanji in selitvami. Lahko se naselijo v prtljagi, preživijo v oblačilih in posteljnini, naseljujejo se tudi v prevoznih sredstvih.

Če ste torej na dopustu morda naleteli na zajedavske stenice, obstaja možnost, da ste jih nato prenesli tudi domov. Prav tako jih lahko domov prinesete v rabljenem pohištvu.  V vašem domu se lahko naselijo v posteljah in oblazinjenem pohištvu, pri čemer so še posebej nevarne tako imenovane posteljne stenice, ki se hranijo s človeško krvjo. Najbolj aktivne so torej ponoči, hkrati pa so izredne prilagodljive in prenesejo tako dokaj nizke kot visoke temperature. Zato se jih boste sami le stežka znebili.

Če menite, da so zajedavske stenice tudi v vašem domu ali nastanitvi, svetujemo, da stopite v stik z nami. Pomagali vam bomo s pomočjo sodobne opreme in inovativnih sredstev, ki učinkovito zatirajo tako posteljne stenice kot druge nezaželene organizme.

ODSTRANJEVANJE POSTELJNIH STENIC ZA LASTNIKE APARTMAJEV

V kolikor ste v vašem nastanitvenem obratu zaznali posteljne stenice, ne odlašajte, ampak nas še danes pokličite. Smo zanesljivi strokovnjaki na področju zatiranja posteljnih stenic, zato zagotovo ne boste razočarani.

HITRI KONTAKT

Potrebujete (globinsko) čiščenje ali dezinfekcijo prostorov?

HITRI KONTAKT

Potrebujete (globinsko) čiščenje
ali dezinfekcijo prostorov?

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in z veseljem bomo priskočili na pomoč.
Ali pa nas pokličite: 041 730 029.

Vpišite lokacijo, kjer potrebujete opravljeno storitev.
ikona-ml63-2

Že VEČ KOT 20 LET predani
kvaliteti & tradiciji.

ikona-selitveni-servis-4

ŠIROKA PONUDBA REŠITEV
za vse, kar potrebujete.

ikona-renoviranje-adaptacija-apartmajev-4

Marljivo poslujemo po
CELOTNI SLOVENIJI.

ikona-selitveni-servis-2

HITRA ODZIVNOST
za vaše 100% zadovoljstvo.

NOVIČKE

Aktualno & zanimivo

Naročite se na aktualne akcije in novosti iz naše široke ponudbe kakovostnih storitev. Ostanite v stiku!